‘BLAT FRIDAY’

Inarmati cu carduri, cash si alte forme de plata, cumparatorii romanesti  au luat cu asalt mall-urile si magazinele care ofera   “reduceri” cu ocazia evenimentului “Black Friday”. Inca un americanism  absorbit de romani, o scamatorie de proportii uriase prin care “cineva” castiga foarte multi bani.Si uite asa cu mic cu mare romanii se cearta pentru un loc de parcare, se inghesuie de le iasa ochii din orbite printre rafturi , achizitionand produse atat cu mainile cat si cu picioarele si stau la cozi interminabile pentru a-si cumpara alte lucruri inutile.

Cu toate ca ai 10 perechi de papuci trebuie sa-ti mai cumperi una ca doar e “Black Friday”.Se pare ca in Romania ultimilor ani avem un nou sport national si anume cumparaturile.Si cu rost si fara rost in timpu liber dam o tura prin mall si in timp ce admiram posteriorul unei domnisoare apetisante, cumparam inconstient ceva.Si daca tot suntem in mall la o cafeluta hai sa cumparam ceva si online,tot de dragul reducerilor.Bineinteles ca datorita numarului mare de accesari serverele magazinelor online au cazut, punctand parca obsesia evenimentului.Cu toate ca stiau ca asa va fi, administratorii magazinelor online au fost  luati prin surprindere, ca si cei cu dezapezirea drumurilor.Agitatia, beatitudinea si disperarea cumparatorului romanesc,  caracterizeaza  acesta manifestare mioritica, desprinsa parca din piesa “ D`ale Carnavalului “  de Caragiale.Inca o data am dovedit ca suntem o piata serioasa si ambitioasa de desfacere pentru celelalte tari europene.Ingurgitam ca niste catelusi cuminti tot ce ni se arunca .Traiasca UE, americanii  si “ Blat Friday “.

© Copyright 2010-2018 nicubucur.ro. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.