Hai sa fim fericiti

Ne punem atatea intrebari  si gasim atatea raspunsuri, care mai de care mai elaborate, raspunsuri care duc la alte intrebari. Un intreg proces de indoiala de sine. Incertitudinea ne macina sufletul. Tanjim spre un adevar imediat, spre ceva care sa ne confere o clipa de liniste si siguranta. Obositor!

Haideti sa fim liberi , sa traim asa cum vrem , sa cream , sa cunoastem, sa simtim,  sa facem ceva adevarat, ceva pur, ceva atat de frumos  incat sa nu-l putem descrie dar sa se inteleaga, ceva care sa ne umple sufletul cu atata bucurie incat am straluci si tot universul ne-ar imbratisa.

Am intelege vantul si pamantul si apa, am fi parte din tot si toate, am alerga campiile verzi si frumos mirositoare cu flori si gaze simpatice cu ochi mari si zambareti, am zbura cu ochii inchisi si bucurosi, am simti fericirea suprema. Fericirea fericirilor. Acea liniste totala in care te regasesti pe Tine.

© Copyright 2010-2018 nicubucur.ro. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.