Mecanicii auto

Mecanicii auto cu atitudini de cercetatori in combinezoane albe care lucreaza in Silicon Valley.Daca ai nesansa sa ajungi intr-un service ai pus-o.Te duci sa-ti schimbi placutele de frana si ajungi sa schimbi arborele cotit.Atotstiutori in ale mecanicii, acesti robotei organici traiesc in interiorul motoarelor, ei sunt rotile, motorul si caroseria masinii.Intre ei si masini exista o conexiune om-motor dincolo de limitele noastre de perceptie.

Eu cred ca mecanicii au existat inaintea motoarelor.De aceea masina cu care ai venit in service este a lor , ei o inteleg, tu esti doar un accesoriu insignificant al masinii.Daca indraznesti sa-ti dai cu parerea, ei vin cu o contraparere superioara prin care iti demonstreaza ca ei au dreptate. Intr-o societate care-si tuneaza motorasul de la peria de dinti si de la masina de tuns iarba, acesti pseudosavanti plini de importanta, sunt indispensabili nevoilor noastre de calatori motorizati. Intreaga ascensiune a civilizatiei terestre depinde de existenta  lor.Daca as mai fi odata mic m-as face mecanic cand as fi mare.

© Copyright 2010-2018 nicubucur.ro. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.